Greens Power

Greens Power

Eén klein schepje levert meer dan 50 essentiële voedingsstoffen

De voordelen van iedere ochtend een glaasje Greens Power te drinken:

  • Meer natuurlijke energie en betere vetverbranding door groene thee
  • Een gezonde huid met minder onzuiverheden doordat Greens Power de inwendige reiniging stimuleert.
  • Een normale spijsvertering en stoelgang door de verteringsenzymen en probiotica.
  • Draagt bij aan een gezonde cholesterolspiegel door policosanol.
  • Betere concentratie en meer mentale energie door ginseng

Eén klein schepje, opgelost in een glas water, levert de volgende ingrediënten:

Geconcentreerd gerstegras

Een ingrediënt met sterk basische eigenschappen dat het lichaam ontzuurt en één van de rijkste voedingsbronnen op aarde. Het is rijk aan eiwitten, bevat 30x meer vitamine B1 dan koemelk, vitamine B2, B6, grote hoeveelheden vitamine B12 en vitamine C, calcium, koper, ijzer, mangaan, fosfor, kalium en magnesium.

Fruits & Greens

Flavanoïdencomplex bestaande uit een zeer sterk geconcentreerd extract van 22 verschillende soorten groenten en fruit: paprika, gember, broccoli, kool, boerenkool, bloemkool, spinazie, groene thee extract, framboos, banaan, kiwi, mango, pruim, limoen, veenbes, ananas, sinaasappel, grapefruit, kers, citroen, tarwegras en luzerne.

Onnodig te zeggen dat dit heel erg gezond is voor jouw lichaam 😉

Chlorella

Bevat minimaal 30 mg chlorophyl per gram. Chlorophyl is een krachtig anti-oxidant, bevordert de aanmaak van rode bloedcellen, werkt ontsmettend en remt de groei van bacteriën in het lichaam.

Enzymencomplex uit gefermenteerde rijst

Enzymen zijn belangrijk voor een goede darmflora, een gezonde spijsvertering en vlotte stoelgang. Eénzijdige voeding, het gebruik van medicijnen of stress heeft een negatief effect op de darmflora.

Gecombineerd vezelcomplex

Vezels zijn belangrijk voor een goede darmtransit, zorgen lang voor een verzadigd gevoel en stimuleren de werking van de darmen. Dit complex bestaat uit oplosbare en niet-oplosbare appel- en pectinevezels, tarwekiemen en gemicroniseerde tarwezemelen.

Spirulina

Deze blauw-groene alg bevat 25x meer bètacaroteen dan wortelen, 12x meer ijzer dan lever, is de rijkste bron van vitamine A, bevat 60% eiwit (terwijl dit bij vlees maar 27% is), rijkste plantaardige bron van GLA (essentiële vetzuren), rijke bron van vitamine E en is het enige voedsel dan 96 sporenelementen bevat.

Probiotische Lactosporencultuur

Maagzuurresistente probiotica die belangrijk zijn voor de goede werking van het spijsveteringsstelsel.

Policosanol complex

Policosanol wordt gewonnen uit suikerriet en is belangrijk voor een goede balans tussen HDL-, LDL cholesterol en triglyceriden in het bloed.

Acerola

(bevat 80x meer vitamine C dan sinaasappels)
Acerola bevat waanzinnig veel vitamine C en daarnaast ook vitamine A, B1 en B2. 100gr acerola bevat 1864% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) aan vitamine C

Groene thee extract

De werkzame stof uit groene thee is EGCG en is bekend omdat het de weerstand verhoogt, bacteriën en ontstekingen afremt, gezond is voor hart- en bloedvaten, het cholesterolgehalte helpt verlagen, de vetverbranding verhoogt en het lichaam beschermt tegen vrije radicalen.

Vitis Vinifera

(krachtig anti-oxidant uit rode wijn)

Levert flavonoïden, resveratrol, anti-oxidanten en een heleboel vitaminen, mineralen en polyfenolen. De werkzame stof uit rode wijn is gezond voor hart en bloedvaten.

Siberische Ginseng

Krachtig tegen stress en vermoeidheid, verhoogt de weerstand en stimuleert celherstel. Bevordert het concentratievermogen en geheugen.

Prijs per pot 300 gr. €  35,00
Per 2 potten € 32,50
Per 3 potten € 30,00 per pot

Voor bestellen kun je een email sturen naar info@beautycarederietlanden.nl

 

 

 

Reacties zijn gesloten.